Aktualizováno 2026-09-08
Opuštění vás odstranit z členství v daném kanálu. Přestanete dostávat jeho oznámení a pokud je kanál soukromý, budete potřebovat pozvánku, abyste se mohli vrátit.
Z kanálu
- Otevřete kanál.
- Otevřete Aplikace a agenty (menu ••• v hlavičce kanálu nebo obrazovka Aplikace a agenty kanálu).
- Přejděte na kartu Kanál.
- Klepněte na Opustit kanál a potvrďte, pokud je to nutné.
Na veřejném kanálu vám stejná karta Kanál zobrazí Připojit se k kanálu, když jste jen prohlížíte.
Ze seznamu zpráv
- Najděte kanál v Zprávách.
- Přejeďte jej a klepněte na Opustit, nebo otevřete menu řádku a vyberte Opustit (aplikace může říci Opustit skupinu).
- Potvrďte, pokud se zobrazí dialog.
Co se stane dál
- Již nejste členem, takže pro daný kanál nebudete dostávat bannery nebo oznámení.
- Veřejné kanály zůstanou uvedeny pro pracovní prostor — můžete je později procházet a klepnout na Připojit se k kanálu.
- Soukromé kanály vyžadují pozvánku k opětovnému připojení.
Opuštění kanálu se týká pouze vás. Ostatní členové zůstávají a zprávy v kanálu zůstávají pro lidi, kteří v něm jsou.
Tipy
- Pokud chcete pouze méně upozornění, kanál ztlumte místo opuštění.
- Členové mohou přidávat nebo odebírat lidi z karty Kanál. Na iPhonu přejeďte prstem přes osobu a odeberte ji.
- Podívejte se na Jak si vytvořím kanál?, pokud potřebujete nový prostor pro konverzaci.
Související témata
- Jak si vytvořím kanál?
- Jak fungují ztlumení, @here a @channel?
- Jak se mají spravovat oznámení zpráv?
- Zasílání zpráv
Stále zaseknutý?
Kontaktujte nás nebo si prohlédněte všechna témata nápovědy.