עודכן 2026-09-08
עזיבה מסירה אותך מחברות הערוץ. אתה מפסיק לקבל התראות שלו, והזמנה נדרשת כדי לחזור אם הערוץ פרטי.
מתוך הערוץ
- פתח את הערוץ.
- פתח את אפליקציות וסוכנים (התפריט ••• בכותרת הערוץ, או את מסך אפליקציות וסוכנים של הערוץ).
- עבור ללשונית ערוץ.
- הקש עזוב ערוץ, ולאחר מכן אשר אם תתבקש.
בערוץ ציבורי, אותה לשונית ערוץ מציגה הצטרף לערוץ כאשר אתה רק דפדף.
מרשימת ההודעות
- מצא את הערוץ בהודעות.
- החלק אותו והקש עזוב, או פתח את תפריט השורה ובחר עזוב (האפליקציה עשויה לומר עזוב קבוצה).
- אשר אם דיאלוג מופיע.
מה קורה בהמשך
- אתה כבר לא חבר, לכן לא תקבל באנרים או תג עבור הערוץ הזה.
- ערוצים ציבוריים נשארים מופיעים למרחב העבודה — אתה יכול לדפדף ולהקיש הצטרף לערוץ מאוחר יותר.
- ערוצים פרטיים דורשים הזמנה כדי להצטרף מחדש.
עזיבה היא רק בשבילך. חברים אחרים נשארים, והודעות הערוץ נשארות לאנשים שעדיין בו.
טיפים
- אם אתה רוצה רק פחות התראות, השתק את הערוץ במקום לעזוב.
- חברים יכולים להוסיף או להסיר אנשים מלשונית ערוץ. החלק אדם ב-iPhone כדי להסיר אותו.
- ראה כיצד אני יוצר ערוץ? אם אתה צריך בית חדש לשיחה.
קשור
עדיין תקוע?
צור איתנו קשר או עיין בכל נושאי עזרה.