Ενημερώθηκε 2026-09-08
Η αποχώρηση σας αφαιρεί από τα μέλη του καναλιού. Σταματάτε να λαμβάνετε τις ειδοποιήσεις του και χρειάζεστε πρόσκληση για να επιστρέψετε εάν το κανάλι είναι ιδιωτικό.
Από το κανάλι
- Ανοίξτε το κανάλι.
- Ανοίξτε Εφαρμογές και Πράκτορες (το μενού ••• στην κεφαλίδα του καναλιού, ή την οθόνη Εφαρμογές και πράκτορες του καναλιού).
- Μεταβείτε στην καρτέλα Κανάλι.
- Αγγίξτε Αποχώρηση από κανάλι και επιβεβαιώστε εάν σας ζητηθεί.
Σε ένα δημόσιο κανάλι, η ίδια καρτέλα Κανάλι εμφανίζει Σύνδεση στο κανάλι όταν απλώς περιηγείστε.
Από τη λίστα Μηνυμάτων
- Βρείτε το κανάλι στα Μηνύματα.
- Σύρετέ το και αγγίξτε Αποχώρηση, ή ανοίξτε το μενού της σειράς και επιλέξτε Αποχώρηση (η εφαρμογή μπορεί να λέει Αποχώρηση από ομάδα).
- Επιβεβαιώστε εάν εμφανιστεί διάλογος.
Τι συμβαίνει στη συνέχεια
- Δεν είστε πλέον μέλος, επομένως δεν θα λαμβάνετε μπάνερ ή ειδοποιήσεις για αυτό το κανάλι.
- Τα δημόσια κανάλια παραμένουν στη λίστα για τον χώρο εργασίας — μπορείτε να περιηγηθείτε και να αγγίξετε Σύνδεση στο κανάλι αργότερα.
- Τα ιδιωτικά κανάλια χρειάζονται πρόσκληση για να ξανασυνδεθείτε.
Η αποχώρηση ισχύει μόνο για εσάς. Τα άλλα μέλη παραμένουν και τα μηνύματα του καναλιού παραμένουν για όσους είναι ακόμα σε αυτό.
Συμβουλές
- Εάν θέλετε απλώς λιγότερες ειδοποιήσεις, αποσιωπήστε το κανάλι αντί να αποχωρήσετε.
- Τα μέλη μπορούν να προσθέσουν ή να αφαιρέσουν ανθρώπους από την καρτέλα Κανάλι. Σύρετε ένα άτομο στο iPhone για να το αφαιρέσετε.
- Δείτε Πώς δημιουργώ ένα κανάλι; εάν χρειάζεστε ένα νέο χώρο για τη συνομιλία.
Σχετικά
- Πώς δημιουργώ ένα κανάλι;
- Πώς λειτουργούν η αποσιώπηση, @here και @channel;
- Πώς διαχειρίζομαι τις ειδοποιήσεις μηνυμάτων;
- Μηνύματα
Ακόμα έχετε πρόβλημα;
Επικοινωνήστε μαζί μας ή περιηγηθείτε όλα τα θέματα βοήθειας.