Frissítve 2026-09-08
A kilépés eltávolít a csatorna tagsága közül. Már nem kapod meg az értesítéseit, és ha a csatorna privát, akkor meghívás kell ahhoz, hogy visszatérj.
A csatornából
- Nyisd meg a csatornát.
- Nyisd meg az Alkalmazások és ügynökök lehetőséget (a ••• menü a csatorna fejlécében, vagy a csatorna Alkalmazások és ügynökök képernyője).
- Lépj az Csatorna fülre.
- Koppints a Kilépés a csatornából gombra, majd erősítsd meg, ha szükséges.
Egy nyilvános csatornán ugyanez a Csatorna fül a Csatlakozás a csatornához gombot mutatja, amikor csak böngészed.
Az Üzenetek listájából
- Keress a csatornára az Üzenetek között.
- Húzd el, és koppints a Kilépés gombra, vagy nyisd meg a sor menüjét, és válaszd a Kilépés lehetőséget (az alkalmazás azt is mondhatja, hogy Csoport elhagyása).
- Erősítsd meg, ha megjelenik egy párbeszédablak.
Mi történik ezután
- Már nem vagy tag, így nem kapod meg az értesítéseket vagy jelvényeket ehhez a csatornához.
- A nyilvános csatornák a munkaterületen maradnak — később böngészheted és koppinthatsz a Csatlakozás a csatornához gombra.
- A privát csatornák újbóli csatlakozásához meghívás kell.
A kilépés csak rád vonatkozik. A többi tag marad, és a csatorna üzenetei megmaradnak azok számára, akik még tagok.
Tippek
- Ha csak kevesebb riasztást szeretnél, némítsd le a csatornát a kilépés helyett.
- A tagok a Csatorna fülön adhatnak hozzá vagy távolíthatnak el embereket. Az iPhone-on húzd el a személyt az eltávolításához.
- Nézd meg a Hogyan hozok létre egy csatornát? lehetőséget, ha új helyre van szükséged a beszélgetésnek.
Kapcsolódó
- Hogyan hozok létre egy csatornát?
- Hogyan működik a némítás, @itt és @csatorna?
- Hogyan kezelem az üzenet-értesítéseket?
- Üzenetküldés
Még mindig elakadtál?
Vedd fel velünk a kapcsolatot vagy böngéssz az összes súgótéma között.