Aktualizované 2026-09-08
Opustenie vás odstráni z členstva v danom kanáli. Prestanete dostávať jeho upozornenia a ak je kanál súkromný, budete potrebovať pozvanie, aby ste sa vrátili.
Z kanála
- Otvorte kanál.
- Otvorte Aplikácie a agenti (menu ••• v záhlaví kanála alebo obrazovka Aplikácie a agenti kanála).
- Prejdite na kartu Kanál.
- Klepnite na Opustiť kanál a potvrďte, ak budete vyzvaní.
Na verejnom kanáli tá istá karta Kanál zobrazuje Pripojiť sa ku kanálu, keď ste len v režime prehliadania.
Z pomocou zoznamu Správy
- Nájdite kanál v Správach.
- Prejdite po ňom a klepnite na Opustiť, alebo otvorte menu riadku a zvoľte Opustiť (aplikácia môže povedať Opustiť skupinu).
- Potvrďte, ak sa zobrazí dialógové okno.
Čo sa stane ďalej
- Už nie ste členm, takže nebudete dostávať bannery ani odznak pre daný kanál.
- Verejné kanály zostanú uvedené v pracovnom priestore — neskôr ich môžete prehliadať a klepnúť na Pripojiť sa ku kanálu.
- Súkromné kanály vyžadujú pozvanie na opätovné pripojenie.
Opustenie kanála sa týka len vás. Ostatní členovia zostanú a správy kanála zostanú pre ľudí, ktorí sú v ňom stále.
Tipy
- Ak chcete len menej upozornení, umlčite kanál namiesto jeho opustenia.
- Členovia môžu pridávať alebo odstraňovať ľudí z karty Kanál. Na iPhone prejdite po osobe, aby ste ju odstránili.
- Pozrite si Ako vytvorím kanál?, ak potrebujete nový priestor pre konverzáciu.
Súvisiace
Stále ste zaseknutí?
Kontaktujte nás alebo prejdite všetky témy nápovedy](/sk/help/).