Hvordan forlater jeg en kanal?

Forlat en kanal du ikke lenger trenger. Offentlige kanaler kan gjenopprettes senere; private krever en invitasjon.

Oppdatert 2026-09-08

Når du forlater kanalen, blir du fjernet fra medlemskapet. Du sluttar å motta varsler fra kanalen, og du trenger en invitasjon for å komme tilbake hvis kanalen er privat.

Fra kanalen

  1. Åpne kanalen.
  2. Åpne Apper og agenter (menyen ••• i kanalhodet, eller kanalens Apper og agenter-skjerm).
  3. Gå til Kanal-fanen.
  4. Trykk Forlat kanal, og bekreft hvis du blir spurt.

På en offentlig kanal viser den samme Kanal-fanen Bli medlem av kanal når du bare ser på den.

Fra meldingslisten

  1. Finn kanalen i Meldinger.
  2. Sveip den og trykk Forlat, eller åpne menyen i raden og velg Forlat (appen kan si Forlat gruppe).
  3. Bekreft hvis en dialog vises.

Hva skjer videre

  • Du er ikke lenger medlem, så du får ikke bannere eller merker for den kanalen.
  • Offentlige kanaler forblir oppført for arbeidsområdet — du kan se på dem og trykke Bli medlem av kanal senere.
  • Private kanaler krever en invitasjon for å bli medlem igjen.

Det er bare du som forlater kanalen. Andre medlemmer blir værende, og kanalens meldinger blir værende for folk som fortsatt er der.

Tips

  • Hvis du bare vil ha færre varsler, demp kanalen i stedet for å forlate den.
  • Medlemmer kan legge til eller fjerne personer fra Kanal-fanen. Sveip en person på iPhone for å fjerne dem.
  • Se Hvordan oppretter jeg en kanal? hvis du trenger et nytt sted for samtalen.

Relatert

Fortsatt fast?

Kontakt oss eller bla gjennom alle hjelpetemaer.

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss