Оновлено 2026-09-08
Вихід видаляє вас зі списку учасників цього каналу. Ви перестанете отримувати його сповіщення, і вам потрібно буде запрошення, щоб повернутися, якщо канал приватний.
З самого каналу
- Відкрийте канал.
- Відкрийте Додатки та агенти (меню ••• у заголовку каналу або екран Додатки та агенти каналу).
- Перейдіть на вкладку Канал.
- Натисніть Покинути канал, а потім підтвердіть, якщо потрібно.
На публічному каналі та сама вкладка Канал показує Приєднатися до каналу, коли ви тільки переглядаєте.
Зі списку повідомлень
- Знайдіть канал у Повідомленнях.
- Проведіть по ньому та натисніть Покинути, або відкрийте меню рядка і виберіть Покинути (додаток може сказати Покинути групу).
- Підтвердіть, якщо з'явиться діалог.
Що буде далі
- Ви більше не учасник, тому ви не отримуватимете банери або значки для цього каналу.
- Публічні канали залишаються в списку для робочого простору — ви можете переглянути та натиснути Приєднатися до каналу пізніше.
- Приватні канали потребують запрошення для повторного приєднання.
Вихід впливає тільки на вас. Інші учасники залишаються, і повідомлення каналу залишаються для людей, які все ще в ньому.
Поради
- Якщо ви хочете лише менше сповіщень, приховайте канал замість того, щоб його покидати.
- Учасники можуть додавати або видаляти людей зі вкладки Канал. На iPhone проведіть пальцем по людині, щоб видалити її.
- Див. Як мені створити канал?, якщо вам потрібен новий простір для розмови.
Пов'язане
- Як мені створити канал?
- Як працюють приховування, @here та @channel?
- Як мені керувати сповіщеннями про повідомлення?
- Повідомлення
Все ще застрягли?
Зв'яжіться з нами або переглядайте всі теми довідки.