Opdateret 2026-09-08
Når du forlader en kanal, bliver du fjernet fra medlemskabet. Du stopper med at få dens meddelelser, og du skal have en invitation for at komme tilbage, hvis kanalen er privat.
Fra kanalen
- Åbn kanalen.
- Åbn Apps og agenter (menuen ••• i kanalens header, eller kanalens skærm Apps og agenter).
- Skift til fanen Kanal.
- Tryk på Forlad kanal, og bekræft hvis nødvendigt.
På en offentlig kanal viser den samme fane Kanal Tilslut kanal, når du kun gennemser.
Fra meddelelseslisten
- Find kanalen i Meddelelser.
- Swipe den og tryk Forlad, eller åbn rækkeens menu og vælg Forlad (appen kan sige Forlad gruppe).
- Bekræft hvis en dialog vises.
Hvad sker der derefter
- Du er ikke længere medlem, så du vil ikke få bannere eller badges for denne kanal.
- Offentlige kanaler forbliver opført for arbejdsområdet — du kan gennemse og trykke Tilslut kanal senere.
- Private kanaler kræver en invitation for at genindtræde.
Når du forlader, påvirker det kun dig. Andre medlemmer bliver, og kanalens meddelelser forbliver for mennesker, der stadig er i den.
Tips
- Hvis du kun ønsker færre advarsler, deaktivér stille fra kanalen i stedet for at forlade.
- Medlemmer kan tilføje eller fjerne mennesker fra fanen Kanal. Swipe en person på iPhone for at fjerne dem.
- Se Hvordan opretter jeg en kanal? hvis du har brug for et nyt sted til samtalen.
Relateret
- Hvordan opretter jeg en kanal?
- Hvordan fungerer dæmpning, @here og @channel?
- Hvordan administrerer jeg meddelelsesmeddelelser?
- Meddelelser
Stadig gået i stå?
Kontakt os eller gennemse alle hjælpeemner.