Opdateret 2026-09-08
En kanal er et delt rum til et team, projekt eller emne — opret en når som helst en samtale fortjener sit eget sted i stedet for at blive liggende i private beskeder.
Trin
- Åbn Indstillinger → Administrer grupper (på webbet kaldet Grupper), eller gruppevælgeren, og tryk +.
- Indtast et Gruppenavn (op til 50 tegn). I chat er denne gruppe kanalen.
- Slå eventuelt Privat til. Private grupper er kun synlige for de personer, du tilføjer, også på gratisplanen.
- For en offentlig gruppe kan du markere den som Standard for nye medlemmer, så alle, der allerede er på arbejdsområdet, tilmeldes automatisk, og fremtidige medlemmer tilføjes automatisk.
- Tilføj Medlemmer, hvis du ønsker en startliste, og tryk derefter Opret.
Kanalen vises i Beskeder for alle, som du tilføjede. Åbn den, og brug Apps og agenter, hvis du vil have en app eller agent til at arbejde der.
Når den er oprettet
- Omdøb den eller tilføj personer fra kanalens Kanal-fane.
- Deaktivér den, hvis du skal forblive medlem uden støjen.
- Forlad den, hvis du ikke længere har brug for den. Offentlige kanaler kan genindtrædes; private kanaler kræver en invitation.
Gratis arbejdsområder kan have op til 10 grupper, inklusiv private. Oprettelse af en 11. gruppe åbner opgraderingsskærmen. Se Hvad indeholder gratisplanen?.
Tips
- Foretrække nogle få velnavngivne kanaler frem for en gigantisk — det gør søgning og notifikationer mere brugbare.
- Offentlige kanaler er anført for arbejdsområdet, så folk selv kan finde og deltage i relevante samtaler.
- Grupper organiserer også noter, opgaver og nyheder — se Hvordan fungerer grupper?.
Relateret
- Hvordan forlader jeg en kanal?
- Hvordan starter jeg en privat besked?
- Hvordan fungerer grupper?
- Messaging
Stadig fast?
Kontakt os eller gennemse alle hjælpeemner.