Päivitetty 2026-09-26
Avaa verkkosoveluksessa Asetukset → Poista tili, vahvista kahdesti, kirjoita DELETE, ja FabricLoop poistaa tilin välittömästi.
Vain iOS: iPhonessa, iPadissa ja Macissa Asetukset → Toiminnot → Poista tili avaa sähköpostiviestin osoitteeseen support@fabricloop.com aiheella Delete Account. Lähetä viesti, ja tuki suorittaa poiston.
Poista tilisi
- Avaa profiilipicturesi valikko ja valitse Asetukset.
- Valitse Poista tili (viimeinen kohta asetusluettelossa).
- Valitse Poista tili kyseisellä sivulla. Viesti kertoo, että tämä poistaa tilisi ja kaikki tietosi pysyvästi, eikä sitä voi kumota.
- Kun sinulta kysytään Oletko varma?, valitse Jatka.
- Kun sinulta kysytään Oletko varma, emme voi koskaan palauttaa tietojasi?, valitse Jatka.
- Kirjoita
DELETEisoilla kirjaimilla ja valitse sitten Poista tili.
FabricLoop näyttää Tili poistettu -viestin ja kirjaa sinut ulos.
Mitä poistetaan
Kirjautumisesi ja profiilisi poistetaan kaikista työtiloista, joihin kuulut.
- Työtila, jossa olet ainut henkilö, poistetaan sisältöineen, viesteineen, tehtävineen, muistiinpanoineen ja tiedostoineen.
- Työtila, jonka jaat muiden kanssa, säilyy. Jäsenyytesi poistetaan. Jos olit ainoa omistaja, toinen jäsen tulee omistajaksesi.
- Viestit, jotka lähetit jaettuun työtilaan, säilyvät ilman nimeäsi. Kirjoittamasi kommentit poistetaan.
Tallenna kaikki tarvitsemasi ennen kuin vahvistat. Poistoa ei voi kumota.
Vinkkejä
- Kirjaudu ulos jättää tilisi paikalleen. Apple-sovelluksissa Kirjaudu ulos kaikista tileistä tekee samoin.
- Työtilaisen piilottaminen Home-valitsimesta vain piilottaa pillerin. Olet edelleen jäsen. Katso Kuinka vaihdan työtilojen välillä?
- Jos haluat poistua yhdestä työtilasta ja säilyttää tilisi, pyydä järjestelmänvalvojaa poistamaan sinut.
- Jos maksat työtilasta, peruuta tilaus laskutusasetuksissa ennen tilin poistamista. Stripe-tilaus pysyy aktiivisena, kunnes peruutat sen. Katso Kuinka FabricLoop-laskutus toimii?
Aiheeseen liittyvät
Tarvitsetko vielä apua?
Ota yhteyttä tai selaa kaikkia ohjeita.