Στην εφαρμογή web, ανοίξτε Ρυθμίσεις → Διαγραφή Λογαριασμού, επιβεβαιώστε δύο φορές, πληκτρολογήστε DELETE και το FabricLoop θα διαγράψει αμέσως το λογαριασμό.
Μόνο iOS: Σε iPhone, iPad και Mac, Ρυθμίσεις → Ενέργειες → Διαγραφή Λογαριασμού ανοίγει ένα email στο support@fabricloop.com με θέμα Delete Account. Στείλτε το και η υποστήριξη θα ολοκληρώσει τη διαγραφή.
Διαγραφή του λογαριασμού σας
- Ανοίξτε το μενού από την εικόνα του προφίλ σας και επιλέξτε Ρυθμίσεις.
- Επιλέξτε Διαγραφή Λογαριασμού (το τελευταίο στοιχείο στη λίστα ρυθμίσεων).
- Επιλέξτε Διαγραφή Λογαριασμού σε αυτή τη σελίδα. Λέει ότι αυτό θα διαγράψει μόνιμα το λογαριασμό σας και όλα τα δεδομένα σας και δεν μπορεί να αναιρεθεί.
- Όταν σας ζητηθεί Είστε σίγουροι;, επιλέξτε Συνέχεια.
- Όταν σας ζητηθεί Είστε σίγουροι, δεν μπορούμε ποτέ να ανακτήσουμε τα δεδομένα σας;, επιλέξτε Συνέχεια.
- Πληκτρολογήστε
DELETEμε κεφαλαία γράμματα και μετά επιλέξτε Διαγραφή Λογαριασμού.
Το FabricLoop εμφανίζει Λογαριασμός διαγράφηκε και σας αποσυνδέει.
Τι διαγράφεται
Το όνομα σύνδεσης και το προφίλ σας αφαιρούνται από κάθε χώρο εργασίας στον οποίο ανήκετε.
- Ένας χώρος εργασίας όπου είστε το μόνο άτομο διαγράφεται, συμπεριλαμβανομένων των μηνυμάτων, των εργασιών, των σημειώσεων και των αρχείων.
- Ένας χώρος εργασίας που μοιράζεστε με άλλα άτομα παραμένει. Η συμμετοχή σας αφαιρείται. Αν ήσασταν ο μόνος ιδιοκτήτης, ένα άλλο μέλος γίνεται ιδιοκτήτης.
- Τα μηνύματα που στείλατε σε ένα κοινόχρηστο χώρο εργασίας παραμένουν, χωρίς το όνομα σας. Τα σχόλια που γράψατε διαγράφονται.
Αποθηκεύστε ό,τι χρειάζεστε πριν επιβεβαιώσετε. Η διαγραφή δεν μπορεί να αναιρεθεί.
Συμβουλές
- Αποσύνδεση αφήνει το λογαριασμό σας στη θέση του. Στις εφαρμογές Apple, Αποσύνδεση από Όλους τους Λογαριασμούς κάνει το ίδιο.
- Η απόκρυψη ενός χώρου εργασίας από τον επιλογέα Home κρύβει μόνο το κουμπί. Παραμένετε μέλος. Δείτε Πώς εναλλάσσομαι μεταξύ χώρων εργασίας;.
- Για να αφήσετε ένα χώρο εργασίας και να κρατήσετε το λογαριασμό σας, ζητήστε από ένα διαχειριστή να σας αφαιρέσει.
- Αν πληρώνετε για ένα χώρο εργασίας, ακυρώστε τη συνδρομή στις ρυθμίσεις χρέωσης πριν διαγράψετε το λογαριασμό. Η συνδρομή Stripe παραμένει ενεργή έως ότου την ακυρώσετε. Δείτε Πώς λειτουργεί η χρέωση του FabricLoop;.
Σχετικά
- Ποιοι είναι οι ρόλοι χώρου εργασίας;
- Πώς εναλλάσσομαι μεταξύ χώρων εργασίας;
- Πώς λειτουργεί η χρέωση του FabricLoop;
Ακόμα κολλημένοι;
Επικοινωνήστε μαζί μας ή περιηγηθείτε σε όλα τα θέματα βοήθειας.