Як видалити свій акаунт?

Видаліть свій акаунт у Параметрах. Підтвердьте двічі, введіть DELETE, і FabricLoop негайно видалить акаунт.

Оновлено 2026-09-26

У веб-застосунку відкрийте Параметри → Видалити акаунт, підтвердьте двічі, введіть DELETE, і FabricLoop негайно видалить акаунт.

Тільки iOS: На iPhone, iPad та Mac відкрийте Параметри → Дії → Видалити акаунт, щоб відправити електронного листа на адресу support@fabricloop.com з темою Delete Account. Відправте його, і служба підтримки завершить видалення.

Видаліть свій акаунт

  1. Відкрийте меню з вашого фото профілю та виберіть Параметри.
  2. Виберіть Видалити акаунт (останній пункт у списку параметрів).
  3. Виберіть Видалити акаунт на цій сторінці. На сторінці написано, що це назавжди видалить ваш акаунт та всі ваші дані, і це неможливо скасувати.
  4. Коли запитає Ви впевнені?, виберіть Продовжити.
  5. Коли запитає Ви впевнені, ми ніколи не зможемо відновити ваші дані?, виберіть Продовжити.
  6. Введіть DELETE великими літерами, а потім виберіть Видалити акаунт.

FabricLoop відобразить Акаунт видалено та вас вийде.

Що видаляється

Ваш логін та профіль видаляються з кожного робочого простору, якому ви належите.

  • Робочий простір, у якому ви єдина людина, видаляється разом з його повідомленнями, завданнями, нотатками та файлами.
  • Робочий простір, який ви ділите з іншими людьми, залишається. Ваше членство видаляється. Якщо ви були єдиним власником, інший член стає власником.
  • Повідомлення, які ви надіслали у спільному робочому просторі, залишаються без вашого імені. Коментарі, які ви написали, видаляються.

Збережіть все, що вам потрібно, перш ніж підтверджувати. Видалення не можна скасувати.

Поради

  • Вихід залишає ваш акаунт на місці. На програмах Apple Вихід зі всіх акаунтів робить те ж саме.
  • Приховування робочого простору від перемикача Home приховує тільки пігулку. Ви залишаєтесь членом. Див. Як я можу перемикатися між робочими просторами?.
  • Щоб залишити один робочий простір і зберегти свій акаунт, попросіть адміністратора видалити вас.
  • Якщо ви платите за робочий простір, скасуйте підписку в параметрах розрахунків перед видаленням акаунта. Підписка Stripe залишається активною, поки ви її не скасуєте. Див. Як працює розрахунок в FabricLoop?.

Пов'язане

Все ще застрягли?

Зв'яжіться з нами або переглядайте всі теми довідки.

Потрібна допомога? Зв'яжіться з нами