Ako môžem vymazať svoj účet?

Vymažte svoj účet z Nastavení. Potvrďte dvakrát, napíšte DELETE a FabricLoop účet okamžite odstráni.

Aktualizované 2026-09-26

Na webovej aplikácii otvorte Nastavenia → Vymazať účet, potvrďte dvakrát, napíšte DELETE a FabricLoop účet okamžite odstráni.

Len iOS: Na iPhone, iPad a Mac otvorte Nastavenia → Akcie → Vymazať účet, čím sa otvorí email na adresu support@fabricloop.com s predmetom Delete Account. Odošlite ho a podpora jeho odstránenie dokončí.

Vymažte svoj účet

  1. Otvorte menu z vášho profilového obrázka a zvolte Nastavenia.
  2. Vyberte Vymazať účet (posledná položka v zozname nastavení).
  3. Vyberte Vymazať účet na tejto stránke. Zobrazuje sa tam informácia, že sa váš účet a všetky vaše údaje natrvalo vymažú a tento krok nie je možné vrátiť späť.
  4. Keď sa vás spýta Ste si istý?, vyberte Pokračovať.
  5. Keď sa vás spýta Ste si istý, nikdy nebudeme môcť obnoviť vaše údaje?, vyberte Pokračovať.
  6. Napíšte DELETE veľkými písmenami a potom vyberte Vymazať účet.

FabricLoop zobrazí Účet vymazaný a odhlási vás.

Čo sa vymaže

Vaše prihlášenie a profil sa odstránia z každého pracovného priestoru, do ktorého patríte.

  • Pracovný priestor, v ktorom ste jediná osoba, sa vymaže vrátane jeho správ, úloh, poznámok a súborov.
  • Pracovný priestor, ktorý zdieľate s inými ľuďmi, zostane. Vaše členstvo sa odstráni. Ak ste bol jediný vlastník, iný člen sa stane vlastníkom.
  • Správy, ktoré ste poslali v zdieľanom pracovnom priestore, zostanú bez vášho mena. Vaše komentáre sa vymažú.

Pred potvrdením si uložte všetko, čo potrebujete. Odstránenie nie je možné vrátiť späť.

Tipy

  • Odhlásiť ponechá váš účet na mieste. V aplikáciách Apple to robí aj Odhlásiť zo všetkých účtov.
  • Skrytie pracovného priestoru z prepínača Home skryje iba značku. Zostávate členom. Pozrite si Ako sa prepínam medzi pracovnými priestormi?.
  • Ak chcete opustiť jeden pracovný priestor a zachovať svoj účet, požiadajte správcu, aby vás z neho odstránil.
  • Ak platíte za pracovný priestor, zrušte predplatné v nastaveniach fakturácie pred vymazaním účtu. Predplatné Stripe zostane aktívne, kým ho nezrušíte. Pozrite si Ako funguje faktúrácia FabricLoop?.

Súvisiace

Stále sa zasekávate?

Kontaktujte nás alebo si prehliadnite všetky témy pomoci.

Stále potrebujete pomoc? Kontaktujte nás