Jak usunąć moje konto?

Usuń swoje konto z Ustawień. Potwierdź dwa razy, wpisz DELETE, a FabricLoop natychmiast usunie konto.

Zaktualizowano 2026-09-26

W aplikacji internetowej otwórz Ustawienia → Usuń konto, potwierdź dwa razy, wpisz DELETE, a FabricLoop natychmiast usunie konto.

Tylko iOS: Na iPhone'a, iPadzie i Macu przejdź do Ustawienia → Akcje → Usuń konto, aby otworzyć wiadomość e-mail do support@fabricloop.com z tematem Delete Account. Wyślij ją, a zespół wsparcia dokończy usuwanie.

Usuń swoje konto

  1. Otwórz menu z zdjęcia profilowego i wybierz Ustawienia.
  2. Wybierz Usuń konto (ostatnia pozycja na liście ustawień).
  3. Wybierz Usuń konto na tej stronie. Informuje ona, że spowoduje to trwałe usunięcie konta i wszystkich danych, czego nie można cofnąć.
  4. Gdy zostaniesz poproszony Jesteś pewny?, wybierz Kontynuuj.
  5. Gdy zostaniesz poproszony Jesteś pewny, nigdy nie będziemy w stanie odzyskać twoich danych?, wybierz Kontynuuj.
  6. Wpisz DELETE wielkimi literami, a następnie wybierz Usuń konto.

FabricLoop wyświetla Konto usunięte i wylogowuje cię.

Co zostaje usunięte

Twoje logowanie i profil są usuwane ze wszystkich obszarów roboczych, do których należysz.

  • Obszar roboczy, w którym jesteś jedyną osobą, jest usuwany wraz z jego wiadomościami, zadaniami, notatkami i plikami.
  • Obszar roboczy, którym się dzielisz z innymi osobami, pozostaje. Twoje członkostwo jest usuwane. Jeśli byłeś jedynym właścicielem, inny członek zostaje właścicielem.
  • Wiadomości wysłane przez ciebie w wspólnym obszarze roboczym pozostają bez twojego imienia. Napisane przez ciebie komentarze są usuwane.

Zapisz wszystko, czego potrzebujesz, zanim potwierdzisz. Usunięcia nie można cofnąć.

Wskazówki

  • Wylogowanie się pozostawia twoje konto na miejscu. W aplikacjach Apple Wylogowanie się ze wszystkich kont również.
  • Ukrycie obszaru roboczego z przełącznika Home ukrywa tylko etykietę. Pozostajesz członkiem. Zobacz Jak przełączać się między obszarami roboczymi?
  • Aby opuścić jeden obszar roboczy i zachować konto, poproś administratora o jego usunięcie.
  • Jeśli płacisz za obszar roboczy, anuluj subskrypcję w ustawieniach rozliczeń przed usunięciem konta. Subskrypcja Stripe pozostaje aktywna, dopóki jej nie anulujesz. Zobacz Jak działa rozliczanie FabricLoop?

Powiązane

Wciąż potrzebujesz pomocy?

Skontaktuj się z nami lub przejrzyj wszystkie tematy pomocy.

Wciąż potrzebujesz pomocy? Skontaktuj się z nami