כיצד אני מוחק את חשבוני?

מחק את חשבונך מההגדרות. אשר פעמיים, הקלד DELETE, והמערכת תמחק את החשבון מיד.

עודכן 2026-09-26

באפליקציית האינטרנט, פתח Settings → Delete Account, אשר פעמיים, הקלד DELETE, והמערכת תמחק את החשבון מיד.

iOS בלבד: ב-iPhone, iPad ו-Mac, Settings → Actions → Delete Account יפתח דוא"ל ל-support@fabricloop.com עם הנושא Delete Account. שלח אותו, והצוות יסיים את המחיקה.

מחק את חשבונך

  1. פתח את התפריט מתמונת הפרופיל שלך ובחר Settings.
  2. בחר Delete Account (הפריט האחרון ברשימת ההגדרות).
  3. בחר Delete Account בעמוד זה. זה אומר שזה מוחק קבוע את החשבון שלך וכל הנתונים שלך, ולא ניתן לבטל.
  4. כאשר תישאל Are you sure?, בחר Continue.
  5. כאשר תישאל Are you sure, we can never recover your data?, בחר Continue.
  6. הקלד DELETE באותיות גדולות, ואז בחר Delete Account.

FabricLoop יציג Account deleted ויתנתק אותך.

מה נמחק

שם ההתחברות והפרופיל שלך מוסרים מכל workspace שאתה שייך אליו.

  • workspace שבו אתה האדם היחיד נמחק, כולל ההודעות, המשימות, ההערות והקבצים שלו.
  • workspace שאתה חולק עם אנשים אחרים נשאר. החברות שלך מוסרת. אם היית הבעלים היחיד, חבר אחר הופך לבעלים.
  • הודעות ששלחת ב-workspace משותף נשארות, ללא שמך מצורף. הערות שכתבת נמחקות.

שמור כל דבר שאתה זקוק לו לפני שתאשר. לא ניתן לבטל את המחיקה.

טיפים

  • Sign Out משאיר את החשבון שלך במקום. באפליקציות Apple, Sign Out of All Accounts גם כן.
  • הסתרת workspace מ-Home switcher רק מסתירה את הכפתור. אתה נשאר חבר. ראה כיצד אני משתנה בין workspaces?.
  • כדי לעזוב workspace אחד ולשמור את החשבון שלך, בקש מ-admin להסיר אותך.
  • אם אתה משלם עבור workspace, בטל את ההנוי בהגדרות החיוביים לפני שתמחק את החשבון. ההנוי ב-Stripe נשאר פעיל עד שתבטל אותו. ראה כיצד FabricLoop billing עובד?.

קשור

עדיין תקוע?

צור קשר או עיין בכל נושאי העזרה.

עדיין צריך עזרה? צור קשר