Hogyan törölhetem a fiókomat?

Törölje fiókját a Beállítások menüből. Erősítse meg kétszer, írja be a DELETE szöveget, és a FabricLoop azonnal törli a fiókot.

Frissítve 2026-09-26

A webalkalmazásban nyissa meg a Beállítások → Fiók törlése opciót, erősítse meg kétszer, írja be a DELETE szöveget, és a FabricLoop azonnal törli a fiókot.

Csak iOS: iPhone, iPad és Mac eszközön a Beállítások → Műveletek → Fiók törlése megnyitja az e-mail szerkesztőt a support@fabricloop.com címmel, ahol a tárgy Delete Account (Fiók törlése). Küldje el, és a támogatás csapat befejezi a törlést.

Fiók törlése

  1. Nyissa meg a profilképe mellett található menüt, és válassza a Beállítások opciót.
  2. Válassza a Fiók törlése lehetőséget (a beállítások lista utolsó eleme).
  3. Válassza az adott oldal Fiók törlése lehetőségét. Az üzenet azt közli, hogy ez véglegesen törli a fiókját és az összes adatát, és nem lehet visszavonni.
  4. A Biztosan szeretné? kérdésre válassza a Folytatás lehetőséget.
  5. A Biztosan szeretné, az adatokat soha nem tudjuk helyreállítani? kérdésre válassza a Folytatás lehetőséget.
  6. Írja be nagybetűvel a DELETE szöveget, majd válassza a Fiók törlése lehetőséget.

A FabricLoop megjeleníti a Fiók törölve üzenetet, és kijelentkezteti Önt.

Mi kerül törlésre

A bejelentkezési adatai és profilja törlődnek az összes munkaterületről, amelynek tagja.

  • Az az munkaterület, amelyen Ön az egyetlen személy, törlésre kerül az összes üzenetével, feladatával, jegyzetével és fájljával együtt.
  • Az az munkaterület, amelyet más személyekkel oszt meg, megmarad. Az Ön tagságát eltávolítják. Ha Ön az egyetlen tulajdonos volt, egy másik tag lesz az új tulajdonos.
  • A megosztott munkaterületen elküldött üzenetei megmaradnak, a név nélkül. Az Ön által írt hozzászólások törlésre kerülnek.

Mentse el az összes szükséges adatot az erősítés előtt. A törlés nem vonható vissza.

Tippek

  • A Kijelentkezés meghagyja a fiókot. Az Apple-alkalmazásokban a Kijelentkezés az összes fiókból szintén meghagyja azt.
  • A munkaterület elrejtése a Home-kapcsolóból csak az ikon elrejtésére szolgál. Ön továbbra is tag marad. Lásd: Hogyan váltok munkaterületek között?
  • Ha egy munkaterületet szeretne elhagyni, és meg szeretné tartani a fiókját, kérjen meg egy rendszergazdát, hogy távolítsa el Önt.
  • Ha fizet egy munkaterületért, törölje az előfizetést a számlázási beállításokban a fiók törlése előtt. A Stripe-előfizetés aktív marad, amíg nem szünteti meg. Lásd: Hogyan működik a FabricLoop számlázása?

Kapcsolódó témakörök

Továbbra is segítségre van szüksége?

Vegye fel velünk a kapcsolatot vagy böngésszen az összes súgótémakör között.

Továbbra is segítségre van szüksége? Kapcsolatfelvétel