Cum upgradeaza sau schimb planul?

Treceți între Free, Standard și Enterprise din setările de tarifare sau facturare.

Actualizat 2026-09-08

Proprietarii și administratorii pot trece între Free, Standard și Enterprise din setările de tarifare sau facturare. Unele schimbări se aplică imediat; altele intră în vigoare la sfârșitul perioadei curente.

Alegeti un plan

  1. Deschideți Pricing sau ecranul de upgrade din aplicație (de exemplu când atingeți o limită de Ask AI sau agent).
  2. Alegeți Standard (10 USD/lună, sau 8 USD/lună facturat anual / 96 USD/an per membru activ) pentru grupuri și istoric nelimitat și agenți de producție (cu factură pe utilizare).
  3. Alegeți Enterprise (20 USD/lună, sau 16 USD/lună facturat anual / 192 USD/an per membru activ) pentru SSO/SAML, jurnale de audit și consola de administrator.
  4. Finalizați Stripe Checkout dacă ieșiți din Free. Veți vedea numărul curent de membri activi în timpul checkout.

Rămâneți pe Free (0 USD, până la 10 grupuri inclusiv private, utilizatori nelimitați, istoric de 90 de zile) dacă nu aveți nevoie de aceste caracteristici suplimentare deocamdată.

Când se aplică schimbarea

  1. Upgrade-urile la un plan plătit încep de obicei imediat după ce Checkout reușește.
  2. Schimbarea între facturarea lunară și anuală, sau trecerea la un nivel inferior, se poate aplica la sfârșitul perioadei — verificați confirmarea din setările de facturare.
  3. Puteți anula din setările de facturare. După anulare, spațiul de lucru revine la Free când perioada plătită se termină.

Sfaturi

Înrudit

Încă blocați?

Contactați-ne sau răsfoiți toate subiectele de ajutor.

Aveți nevoie în continuare de ajutor? Contactați-ne