Hvordan opgraderer eller ændrer jeg min plan?

Skift mellem Free, Standard og Enterprise fra prissætning eller faktureringsindstillinger.

Opdateret 2026-09-08

Ejere og administratorer kan skifte mellem Free, Standard og Enterprise fra prissætning eller faktureringsindstillinger. Nogle ændringer træder i kraft med det samme; andre træder i kraft ved slutningen af den aktuelle periode.

Vælg en plan

  1. Åbn Prissætning eller opgraderingsskærmen i appen (for eksempel når du når til en Ask AI- eller agent-grænse).
  2. Vælg Standard ($10/måned, eller $8/måned faktureret årligt / $96/år pr. aktivt medlem) for ubegrænsede grupper og historik og produktionsagenter (brugsbaseret fakturering).
  3. Vælg Enterprise ($20/måned, eller $16/måned faktureret årligt / $192/år pr. aktivt medlem) for SSO/SAML, revisionslog og administratorkonsol.
  4. Fuldfør Stripe Checkout, hvis du forlader Free. Du vil se det aktuelle antal aktive medlemmer under checkout.

Bliv på Free ($0, op til 10 grupper inklusiv private, ubegrænsede brugere, 90-dages historik), hvis du ikke har brug for disse ekstra funktioner endnu.

Hvornår træder ændringen i kraft

  1. Opgraderinger til en betalt plan starter typisk, så snart Checkout lykkes.
  2. Skift mellem månedlig og årlig fakturering, eller nedgradering til et lavere niveau, kan træde i kraft ved periodens slutning — kontroller bekræftelsen i faktureringsindstillinger.
  3. Du kan annullere fra faktureringsindstillinger. Efter annullering vender arbejdsområdet tilbage til Free, når den betalte periode slutter.

Tip

Relateret

Stadig stuck?

Kontakt os eller gennemse alle hjælpeemner.

Har du stadig brug for hjælp? Kontakt os