Hogyan frissíthetem vagy változtathatom meg a tervemet?

Váltson a Free, Standard és Enterprise között a díjszabás vagy számlázási beállításokból.

Frissítve 2026-09-08

A tulajdonosok és adminisztrátorok a Free, Standard és Enterprise között válthatnak a díjszabás vagy számlázási beállításokból. Egyes módosítások azonnal érvénybe lépnek, mások az aktuális időszak végén.

Válasszon tervet

  1. Nyissa meg a Díjszabást vagy a frissítési képernyőt az alkalmazásban (például ha elérte az Ask AI vagy az agent korlátot).
  2. Válassza a Standard lehetőséget ($10/hó, vagy $8/hó éves számlázás / $96/év aktív tagként) korlátlan csoportokért, előzményekért és termelési agentekért (használat alapján számlázva).
  3. Válassza az Enterprise lehetőséget ($20/hó, vagy $16/hó éves számlázás / $192/év aktív tagként) az SSO/SAML, audit naplókhoz és az admin konzolhoz.
  4. Fejezze be a Stripe Checkoutot, ha a Freeből lépne fel. A checkout során láthatja az aktuális aktív tagok számát.

Maradjon a Free szinten ($0, akár 10 csoport, köztük magáncsoportok, korlátlan felhasználók, 90 napos előzmények), ha még nem szüksége van ezekre a funkciókra.

Mikor lép érvénybe a módosítás

  1. A fizetős tervre történő frissítések általában amint a Checkout sikeres lesz.
  2. A havi és éves számlázás közötti váltás, vagy egy alacsonyabb szintre való lépés a periódus végén érvénybe léphet — ellenőrizze a megerősítést a számlázási beállításokban.
  3. A számlázási beállításokból törölheti a tervet. A törlés után a munkaterület a fizetett időszak végén visszatér a Free verzióra.

Tippek

Kapcsolódó témák

Még mindig elakadt?

Vegye fel velünk a kapcsolatot vagy böngéssze az összes súgótémakört.

Továbbra is segítségre van szüksége? Kapcsolatfelvétel