Päivitetty 2026-09-12
Merkitse tehtävä valmiiksi, kun työ on tehty, tai arkistoi se pitääksesi aktiivisen hallintapaneelin siistinä ilman historian poistamista.
Tehtävän merkitseminen valmiiksi
- Avaa tehtävä tai käytä sen vieressä olevaa valintaruutua luettelo- tai Kanban-näkymässä.
- Merkitse se valmiiksi. Riippuen työtilan osioista, tämä voi siirtää sen automaattisesti "Valmis"-sarakkeeseen.
- Valmiit tehtävät pysyvät näkyvissä (usein suodattimen avulla voit näyttää/piilottaa ne), jotta voit silti löytää ja viitata niihin myöhemmin.
Tehtävän arkistointi
- Avaa tehtävä ja valitse sen valikosta Arkistoi.
- Arkistoidut tehtävät häviävät oletusaktiivinäkymistä, mikä pitää hallintapaneeliasi keskittyneenä nykyiseen työhön.
- Voit palauttaa tehtävän arkistosuodattimen alta ja valitsemalla Palauta arkistoinnista — se palaa edelliseen osioonsa koko historian kanssa.
Valmiiden tehtävien automaattinen arkistointi
Omistajat ja järjestelmänvalvojat voivat avata verkkosivustolla Asetukset → Tehtävän asetukset ja ottaa käyttöön Arkistoi valmiit tehtävät automaattisesti. Valitse Arkistoi 7 päivän tai 30 päivän jälkeen. Tämä on oletuksena pois käytöstä — kun järjestelmänvalvoja aktivoi sen, valmiit tehtävät arkistoidaan seuraavalla yöllisellä ajolla.
Vinkkejä
- Arkistointi on tarkoitettu tehtäville, joita et tarvitse päivittäin nähdä, mutta saatat viitata niihin myöhemmin — se ei ole poistamista.
- Valmis ja arkistoitu ovat toisistaan riippumattomia: tehtävä voidaan merkitä valmiiksi ja se voi silti olla aktiivisella hallintapaneelilla, kunnes arkistoit sen.
Liittyvät aiheet
Oletko vielä jumissa?
Ota meihin yhteyttä tai selaa kaikkia ohjeaiheita.