Ενημερώθηκε 2026-09-12
Σημειώστε μια εργασία ως ολοκληρωμένη όταν τελειώσει το έργο, ή αρχειοθετήστε την για να την αφαιρέσετε από τον ενεργό πίνακα χωρίς να διαγραφεί το ιστορικό της.
Σημείωση εργασίας ως ολοκληρωμένης
- Ανοίξτε την εργασία ή χρησιμοποιήστε το πλαίσιο επιλογής δίπλα της σε προβολή λίστας ή Kanban.
- Σημειώστε την ως ολοκληρωμένη. Ανάλογα με τις ενότητες του χώρου εργασίας σας, ενδέχεται να μετακινηθεί αυτόματα σε στήλη "Ολοκληρωμένες".
- Οι ολοκληρωμένες εργασίες παραμένουν ορατές (συχνά με φίλτρο για εμφάνιση/απόκρυψη) ώστε να μπορείτε να τις βρείτε και να τις αναφέρετε αργότερα.
Αρχειοθέτηση εργασίας
- Ανοίξτε την εργασία και επιλέξτε Αρχειοθέτηση από το μενού της.
- Οι αρχειοθετημένες εργασίες εξαφανίζονται από τις προεπιλεγμένες ενεργές προβολές, διατηρώντας τον πίνακά σας εστιασμένο στο τρέχον έργο.
- Για να επαναφέρετε μια εργασία, βρείτε την υπό το φίλτρο αρχείου και επιλέξτε Κατάργηση αρχειοθέτησης — επιστρέφει στην προηγούμενη ενότητα της με το πλήρες ιστορικό της ανέπαφο.
Αυτόματη αρχειοθέτηση ολοκληρωμένων εργασιών
Οι ιδιοκτήτες και οι διαχειριστές μπορούν να ανοίξουν Ρυθμίσεις → Ρυθμίσεις εργασίας στον ιστό και να ενεργοποιήσουν Αυτόματη αρχειοθέτηση ολοκληρωμένων εργασιών. Επιλέξτε Αρχειοθέτηση μετά από 7 ημέρες ή 30 ημέρες. Είναι απενεργοποιημένη έως ότου ένας διαχειριστής την αποθηκεύσει — η ενεργοποίησή της αρχειοθετεί ολοκληρωμένες εργασίες στην επόμενη νυκτερινή εκτέλεση.
Συμβουλές
- Η αρχειοθέτηση είναι για εργασίες που δεν χρειάζεται να βλέπετε καθημερινά αλλά ενδέχεται να αναφέρετε αργότερα — δεν είναι διαγραφή.
- Ολοκληρωμένη και αρχειοθετημένη είναι ανεξάρτητες καταστάσεις: μια εργασία μπορεί να σημειωθεί ως ολοκληρωμένη και να παραμένει στον ενεργό πίνακα έως ότου την αρχειοθετήσετε.
Σχετικά
Έχετε ακόμα ερωτήσεις;
Επικοινωνήστε μαζί μας ή περιηγηθείτε όλα τα θέματα βοήθειας.