Hoe werkt real-time gezamenlijk bewerken?
Meerdere personen kunnen tegelijkertijd dezelfde notitie bewerken en zien updates live.
Bijgewerkt 2026-08-13
Open een notitie die anderen ook hebben geopend, en je ziet hun bewerkingen en cursor terwijl zij typen — zoals een gedeeld document, zonder opslaan of samenvoegingsconflicten.
Stappen
- Open een notitie waartoe andere teamleden toegang hebben.
- Begin met typen — je wijzigingen worden automatisch opgeslagen en gesynchroniseerd.
- Als iemand anders dezelfde notitie opent, zie je hun aanwezigheidsindicator en hun bewerkingen verschijnen live terwijl zij deze maken.
Tips
- Er is geen aparte "delen"-stap — iedereen met toegang tot de notitie (op basis van groepslidmaatschap) kan deze bewerken zodra hij deze opent.
- Omdat bewerkingen live worden samengevoegd, hoeft u achteraf niets af te stemmen — u hoeft zich geen zorgen te maken over conflicterende versies zoals bij een verzonden document.
Gerelateerd
Nog steeds vast?
Neem contact met ons op of blader door alle hulponderwerpen.