Wie kan een notitie bewerken?
Notitietoegang volgt uw groepslidmaatschap en werkruimterollen.
Bijgewerkt 2026-08-13
Iedereen die tot de groep behoort waarin een notitie zich bevindt, kan deze doorgaans bekijken en gezamenlijk bewerken — toegang tot een notitie volgt uw lidmaatschap in de groep, niet een afzonderlijke toestemming per notitie die u elke keer instelt.
Hoe het werkt
- Een notitie behoort tot een groep wanneer deze wordt gemaakt.
- Iedereen in die groep kan de notitie openen en bewerken.
- Voeg iemand toe aan of verwijder iemand uit de groep om te wijzigen wie toegang heeft tot de notities — zie groepen en lidmaatschap.
Tips
- Als een notitie een kleiner publiek nodig heeft dan de groep ervan, overweeg dan of deze beter in een meer gerichte groep thuishoort in plaats van één document af te sluiten.
- Werkruimtebeheerders en -eigenaren behouden doorgaans zichtbaarheid in alle groepen voor toezicht, afhankelijk van de rolinstellingen van uw werkruimte — zie werkruimterollen.
Gerelateerd
Nog steeds vast?
Neem contact met ons op of blader door alle help-onderwerpen.