Verzend e-mailuitnodigingen vanuit Instellingen, of schakel domeingebaseerde deelname in zodat teamleden zichzelf kunnen toevoegen.
E-mailuitnodigingen verzenden
- Open Instellingen → Uitnodigingen.
- Typ een e-mailadres en druk op enter om het toe te voegen — je kunt er tegelijk tot 10 in de wachtrij plaatsen.
- Tik op een e-mailadres in de lijst om het aan te passen of te verwijderen voordat je verzendt.
- Tik op Uitnodigingen verzenden. Elk adres krijgt een vinkje zodra de uitnodiging is bezorgd, of een foutmelding als het mislukt is, zodat je het kunt herstellen en opnieuw proberen.
Personen die al in de werkruimte zitten, worden niet opnieuw uitgenodigd. Op iPhone, iPad en Mac zie je mogelijk Al in deze werkruimte naast die adressen.
Teamleden openen de uitnodigingslink en tikken op Deelnemen aan deze werkruimte. Als ze zijn afgemeld, melden ze zich eerst aan of maken ze een account aan — deze stap bevat een CAPTCHA. Uitnodigingen gelden 7 dagen. Als de link al is gebruikt, kunnen ze rechtstreeks naar de werkruimte worden geleid wanneer ze zijn aangemeld met het bijbehorende e-mailadres.
Een heel bedrijfsdomein laten toetreden
Als je werkruimte een bepaald e-maildomein toestaat, kan iedereen met een adres op dat domein automatisch toetreden zonder op een uitnodiging te wachten — dit wordt ingesteld wanneer de werkruimte wordt gemaakt en weergegeven als een notitie op het uitnodigingsscherm (bijvoorbeeld "Iedereen met een @yourcompany.com e-mailadres kan automatisch toetreden tot deze werkruimte").
Deelnameverzoeken goedkeuren
Als iemand probeert toe te treden tot je werkruimte op naam in plaats van een uitnodiging te gebruiken, en hun e-mail staat niet op een toegestaan domein, gaat hun verzoek naar Instellingen → Werkruimte uitnodigingen/Deelnameverzoeken — zichtbaar voor eigenaren en beheerders — waar je het kunt goedkeuren of weigeren.
Deel de werkruimte-URL-slug (letters en cijfers) of een uitnodigingslink. Deelnamelinks kunnen eenmaal worden geopend; nadat iemand is toegetreden, kan hij of zij het scherm sluiten en het zal de volgende keer dat hij of zij de app opent niet opnieuw worden afgespeeld.
Tips
- Uitnodigingen gelden per werkruimte: als je meer dan één werkruimte beheert, verzend uitnodigingen vanuit degene waaraan je mensen wilt laten toetreden.
- Nieuwe leden worden actieve leden zodra zij FabricLoop gaan gebruiken. Dit is wat je facturering op zich neemt voorbij het gratis plan.
Gerelateerd
Nog steeds vast?
Neem contact met ons op of blader door alle helponderwerpen.