Jak přiřadím úkol?
Přiřaďte vlastníka, aby všichni věděli, kdo je za to odpovědný.
Aktualizováno 2026-08-13
Otevřete úkol a nastavte pole přiřazení — daná osoba se stane vlastníkem a zobrazí se v jejím osobním seznamu úkolů.
Kroky
- Otevřete úkol, buď ze zobrazení seznamu/nástěnky, nebo kliknutím na něj kdykoliv je odkazováno.
- Klikněte na pole přiřazení a vyberte kolegu ze svého pracovního prostoru.
- Přiřazená osoba je upozorněna a úkol se nyní zobrazuje v jejích vlastních pohledech úkolů.
Přeřazení
Otevřete stejné pole a kdykoliv vyberte někoho jiného — předchozí přiřazená osoba je upozorněna na změnu a historie úkolu si uchovává záznam o tom, kdo jej vlastnil a kdy.
Tipy
- Přiřazení úkolu jej neodebere ze skupiny nebo kanálu, kterému patří — pouze přidá vlastníka odpovědného za jeho splnění.
- Pokud ještě nikdo není přiřazen, úkol se stále zobrazuje v sdílených pohledech, jako je seznam nebo nástěnka skupiny — přiřazení jej pouze učiní vlastnictví explicitním.
Související
Stále jste застряли?
Kontaktujte nás nebo si prohlédněte všechna témata nápovědy.